Çarşamba, Ekim 07, 2009

Patlamış Mısır


Okuduğum zaman havalara uçtuğum bir haberi paylaşmak istedim sizinle.. Evet konu patlamış mısır.. Özellikle sinemaya girdiğimiz zaman buram buram kokusuyla bizi kendine çeken, es kaza geç kaldıysak yada herhangi bir sebepten ötürü mısırımızı almadan salona girdiysek ve koskoca salonda sadece 1 kişide olsa bile bütün salonu kokmasına sebep olarak bizi krize sokan o muhteşem yiyecek. Tamam biraz abartmış olabilirim ama ben bayılıyorum :) Neyse haberimize geçelim, sonundada size evde nasıl yaptığımı anlatırım..


Mango 2010



Yılın son aylarına girmenin en güzel yanı gelecek yılın trendlerini görmektir herhalde.. Ekim ayına girdiğimiz bu günlerde de tanınmış markaların 2009-2010 kış sezonu için hazırladıkları katalogları görmek için sabırsızlanıyoruz.. En çok merak ettiğim birkaç markadan biri olan mangonun bu sezon için hazırladığı kıyafetlerden bir demet sunmak istiyorum size.. Yeni keşifler yaptıkça siteme büyü bir zevkle ekleyeceğim tabiiki, ve açılışı mango ile yapıyorum :)


Salı, Ekim 06, 2009

Elmalı Kek


Annemin "yemediniz şu elmaları çürüdü kaldı" söylemleri sonucunda kanalturkte Elifin programında gördüğüm mürdümlü kekin elmalı versiyonunu denemeye karar verdim.. Tam tarifi bulamasamda ortaya karışık birşeyler yaptım :) Tadı güzel oldu, görüntüde hoş ama fırınımız turbo olduğu için her zamanki gibi üstünü çatçattık kekin :)